Autoverzekering

 • Bespaar gemiddeld €265 per jaar

 • 100% onafhankelijk

 • uitgebreid aanbod van verzekeraars

Je wilt je auto zo goed mogelijk verzekeren. Welke autoverzekering past het beste bij je?

Autoverzekering is een financiële bescherming tegen botsingen, diefstal en andere schade aan uw auto. Autoverzekeraars bieden een verscheidenheid aan voordelen die u en uw voertuig kunnen helpen beschermen. Wij bieden verschillende soorten autoverzekeringen aan, zodat u kunt kiezen wat voor u het beste werkt.:

 • 1

  WA-verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid): Deze verzekering biedt dekking voor schade die u veroorzaakt aan een andere persoon of hun eigendom tijdens het rijden met uw auto.

 • 2

  WA-beperkt casco-verzekering: Deze verzekering biedt dezelfde dekking als een WA-verzekering, maar ook dekking voor schade aan uw eigen auto als gevolg van bijvoorbeeld storm, hagel, diefstal of vandalisme.

 • 3

  Volledig casco-verzekering: Deze verzekering biedt de meeste dekking van alle autoverzekeringen. Naast de dekking van een WA-beperkt casco-verzekering, biedt deze verzekering ook dekking voor schade aan uw eigen auto als gevolg van een ongeval, ongeacht wie de schuldige is.

Autoverzekering is een financiële bescherming tegen botsingen, diefstal en andere schade aan uw auto. Autoverzekeraars bieden een verscheidenheid aan voordelen die u en uw voertuig kunnen helpen beschermen.

Er zijn ook aanvullende verzekeringen beschikbaar, zoals een verzekering voor pechhulp en een verzekering voor huurauto’s als uw auto in de werkplaats is. Het is aan te raden om uw verzekeringsteksten zorgvuldig door te lezen om te begrijpen wat wel en niet is gedekt door uw verzekering.