Bromfietsverzekering

  • Online 24/7
    Je kunt altijd op ons rekenen.

  • Persoonlijk & Vertrouwd
    Je kunt rekenen op een persoonlijk, vertrouwd advies.

  • Ervaring & expertise
    Wij helpen je de beste brommer verzekering te kiezen.

Wat kost gemiddeld een Brommerverzekering?

Bromfietsverzekering is een verzekering voor bromfietsen, ook wel bekend als scooters of mopeds. Deze verzekering biedt financiële bescherming voor schade aan de bromfiets en eventuele medische kosten voor de bestuurder en passagiers als gevolg van een verkeersongeluk of ander type incident. De dekking van de bromfietsverzekering kan variëren, afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij en het specifieke beleid. Het is belangrijk om te onderzoeken wat voor u de beste optie is als u overweegt een bromfietsverzekering af te sluiten.

Een WA-pakket kost je gemiddeld €20,- per maand bij een gloednieuwe scooter. Een WA+ pakket kost ongeveer €30,- per maand. Bij een All Risk-verzekering betaal je al snel €50,- euro in de maand. De prijs van een scooterverzekering hangt af van meerdere factoren. Gebruik de volgende link om uw verzekering te berekenen.

Welke bromfietsverzekering is voor jou het beste?

De Bromfiets Verzekering zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van je bromfiets of scooter. De bromfietsverzekering is onderdeel van Randstad Financieel Adviesgroep. Onze medewerkers hebben uitgebreide ervaring in het verzekeren van brommers en scooters. Heeft u vragen of kunnen we u helpen met de beste scooter of bromfietsverzekering dan kunt u ons elke dag bellen tot 17:00. Of u stuurt ons een mailtje. Ook op zaterdag zijn we telefonisch bereikbaar (op zaterdag tot 13:00). We helpen u snel met de voordeligste brommerverzekering.