Doorlopend krediet

 • Persoonlijk advies

 • Offerte binnen 24 uur

 • Boetevrij aflossen

Wat is een doorlopend krediet?

Een doorlopend krediet is een leningsvorm waarbij je een bepaalde opnamelimiet afspreekt. Is je saldo lager dan de limiet, dan kan je het meerdere opnemen. Je betaalt alleen rente over het opgenomen gedeelte.

Als u op een flexibele manier geld wilt lenen, bijvoorbeeld als buffer voor onvoorziene uitgaven, kan een doorlopend krediet handig zijn. Een doorlopend krediet heeft vaak een hogere rente dan andere leningen.

Persoonlijke leningen zijn een geweldige manier om je persoonlijke behoeften te financieren en snel het geld te krijgen dat je nodig hebt. Een persoonlijke lening is een ongedekte lening zonder onderpand die je voor jezelf afsluit en naar eigen inzicht gebruikt. Enkele voorbeelden van waar je het voor kunt gebruiken zijn: reparaties aan je huis, schuldconsolidatie, het starten van een bedrijf of het kopen van iets nieuws.

Een doorlopend krediet is een leningsvorm waarbij je een bepaalde opnamelimiet afspreekt.

Er zijn verschillende soorten persoonlijke leningen beschikbaar, waaronder leningen met vaste rente en leningen met variabele rente. Bij leningen met vaste rente blijft het rentetarief gedurende de hele looptijd van de lening hetzelfde, terwijl bij leningen met variabele rente het rentetarief kan veranderen afhankelijk van de marktomstandigheden. Sommige persoonlijke leningen bieden ook de mogelijkheid om boetevrij af te lossen, wat betekent dat de klant het krediet op elk gewenst moment volledig kan aflossen zonder dat hiervoor extra kosten in rekening worden gebracht.

Het is belangrijk om goed te overwegen of een persoonlijke lening voor u geschikt is en welke lening het beste bij uw persoonlijke situatie past. Het is raadzaam om meerdere aanbieders te vergelijken en een lening af te sluiten bij een aanbieder die aan uw wensen voldoet. Het is ook aan te raden om een budget op te stellen om te bepalen hoeveel geld u kunt missen en hoeveel u per maand kunt terugbetalen. Zo kunt u ervoor zorgen dat u de lening op een verantwoorde manier kunt afbetalen en financiële problemen kunt voorkomen

Enkele kenmerken

 • Geen tussentijdse opnamemogelijkheid.

 • Men weet precies waar men aan toe is. Looptijd / rente / maandbedrag staat vast.

 • Boetevrij aflossen vaak mogelijk.

 • Men kan kiezen voor looptijd van 12 maanden – 120 maanden.

 • Maatwerk voor huiseigenaren.

Onze voordelen op een rijtje

 • Laagste rente

 • Online acceptatie in 4 stappen

 • Geen advies- en bemiddelingskosten

 • Binnen 24 uur ontvangt u een passende offerte

 • Onafhankelijk, voordelig en verantwoord

Als u vragen hebt of behoefte heeft aan advies, kunt u contact opnemen met onze klantenservice afdeling. Zij kunnen u helpen met het beantwoorden van vragen en eventueel verwijzen naar een betrouwbare adviseur als u behoefte heeft aan meer gedetailleerd advies. Het is aan te raden om goed te informeren voordat u een lening afsluit, zodat u goed beslagen ten ijs komt en de lening op een verantwoorde manier kunt afbetalen.

De Goedgekeurde Doorlopend krediet aanvragers ontvangen hun geld snel. De Doorlopend krediet is onderdeel van Randstad Financieel Adviesgroep. Onze medewerkers hebben uitgebreide ervaring in het verzekeren. Heeft u vragen of kunnen we u helpen met de beste Doorlopend krediet dan kunt u ons elke dag bellen tot 17:00 Ook op zaterdag zijn we telefonisch bereikbaar (op zaterdag tot 13:00). We helpen je snel met de voordeligste Doorlopend krediet.