Doorlopende reis en/of annuleringsverzekering

  • Kies eenvoudig het pakket dat het beste bij je past

  • Het hele jaar verzekerd ongeacht het aantal tripjes

  • Bij annulering snel je geld terug

Wat is het verschil tussen een doorlopende reisverzekering en een annuleringsverzekering?

Kortweg zou je kunnen zeggen dat een annuleringsverzekering bedoeld is tegen financiële schade voor je op reis gaat en een reisverzekering bestemd is voor schade tijdens het reizen. In ieder geval zijn beide verzekeringen bedoeld om jou te beschermen tegen eventuele financiële risico’s

Een reis- en/of annuleringsverzekering biedt de verzekerde financiële bescherming in geval van onvoorziene omstandigheden, zoals het moeten annuleren van een reis. Deze verzekering dekt annuleringskosten, het wijzigen van uw vluchten en het maken van medische noodvoorzieningen voor uzelf of familieleden tijdens uw reis.

Een reis- en/of annuleringsverzekering biedt de verzekerde financiële bescherming in geval van onvoorziene omstandigheden, zoals het moeten annuleren van een reis.

De doorlopende reis- en/of annuleringverzekering zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van je vakantie. De doorlopende reis- en/of annuleringverzekering is onderdeel van Randstad Financieel Adviesgroep. Onze medewerkers hebben uitgebreide ervaring in het verzekeren. Heeft u vragen of kunnen we u helpen met de beste doorlopende reis- en/of annuleringverzekering dan kunt u ons elke dag bellen tot 17:00. Ook op zaterdag zijn we telefonisch bereikbaar (op zaterdag tot 13:00). We helpen je snel met de voordeligste doorlopende reis- en/of annuleringverzekering.