Fietsverzekering

  • Verzekerd voor diefstal en juridische hulp

  • Uitbreiden met schade en/of pechhulp mogelijk

  • Snelle uitbetaling na fietsdiefstal

Wat is verzekerd bij fietsverzekering?

Je kunt je fiets bijvoorbeeld verzekeren tegen diefstal, beschadiging of een combinatie van diefstal en schade. De plaats waar je woont speelt ook een grote rol in de kosten van je fietsverzekering.

Fietsen zijn al sinds jaren een belangrijk doelwit voor diefstal, maar tegenwoordig is dit nog meer van toepassing vanwege de opkomst van de elektrische fiets. Omdat een fiets ook steeds kostbaarder wordt is er een mogelijkheid om een fietsverzekering af te sluiten. Een fietsverzekering kan helpen om het financiële risico bij diefstal van de fiets te verminderen. Zo kunt u zich verzekeren tegen het financiële verlies dat ontstaat als uw fiets gestolen wordt.

Daarnaast kunnen sommige fietsverzekeringen ook dekking bieden voor reparatie bij beschadiging van de fiets, zoals bijvoorbeeld na een ongeval. Dit kan helpen om de kosten voor reparatie te verminderen. Sommige verzekeringen bieden ook pechhulpdekking voor de fiets, zodat u hulp kunt krijgen als u onverhoopt met pech langs de weg staat.

Als u overweegt om een fietsverzekering af te sluiten, is het aan te raden om goed te kijken naar de verschillende verzekeringen die beschikbaar zijn en te vergelijken wat het beste bij uw wensen past. Neem ook altijd de tijd om de voorwaarden van de verzekering goed door te lezen, zodat u weet wat wel en niet is meeverzekerd.

Laat één van onze adviseurs u adviseren in het kiezen van de juiste verzekering. Voor vragen neem dan contact met ons op.