Gezinsongevallen verzekering

  • U bepaalt waar u de eenmalige uitkering voor gebruikt

  • Keuze tussen verzekerde bedragen

  • Wereldwijd verzekerd

Wat is een Gezinsongevallenverzekering?

Een ongeluk is zo gebeurd: thuis, tijdens het sporten of in het verkeer. Met een gezinsongevallenverzekering krijgt u eenmalig een uitkering als u of een gezinslid voor altijd invalide wordt of overlijdt. Zo kunt u extra kosten opvangen, zoals gezinshulp of het plaatsen van een lift in uw woning.

Met een gezinsongevallenverzekering krijgt u eenmalig een uitkering als u of een gezinslid voor altijd invalide wordt of overlijdt. Zo kunt u extra kosten opvangen, zoals gezinshulp of het plaatsen van een lift in uw woning.

Een gezinsongevallenverzekering is een verzekering die de verzekerde dekt voor de kosten die voortvloeien uit een ongeval. Dit kan bijvoorbeeld zijn: medische kosten, verlies van inkomen of hulp in het huishouden. De verzekering biedt dekking voor ongevallen die zich zowel binnen als buiten de woning voordoen.

Er zijn verschillende soorten gezinsongevallenverzekeringen beschikbaar, afhankelijk van de dekking die de verzekering biedt. Zo kan een verzekering bijvoorbeeld dekking bieden voor zowel fysieke als mentale gevolgen van een ongeval, of alleen voor fysieke gevolgen. Het is belangrijk om de voorwaarden van een gezinsongevallenverzekering goed te lezen voordat deze wordt afgesloten, zodat duidelijk is wat wel en niet gedekt is.

De gezinsongevallenverzekering is onderdeel van Randstad Financieel Adviesgroep. Onze medewerkers hebben uitgebreide ervaring in het verzekeren van gezinsongevallen. Heeft u vragen of kunnen we u helpen met de beste gezinsongevallenverzekering dan kunt u ons elke dag bellen tot 17:00. Of u stuurt ons een mailtje. Ook op zaterdag zijn we telefonisch bereikbaar (op zaterdag tot 13:00). We helpen u snel met de voordeligste gezinsongevallenverzekering.