Inboedelverzekering

  • Uw spullen in huis goed verzekerd

  • Direct hulp bij schade

  • Binnen 5 minuten verzekerd

Wat is er verzekerd bij een inboedelverzekering?

Een Inboedelverzekering dekt schade aan spullen in je huis door bijvoorbeeld diefstal, lekkage of brand. Onder inboedel verstaan we alle spullen in huis die niet vastzitten. Ze zijn dus te verhuizen. De keuken valt niet onder een Inboedelverzekering, maar het keukengerei wel.

Er zijn verschillende soorten inboedelverzekeringen beschikbaar, afhankelijk van de dekking die de verzekering biedt. Zo kan een verzekering bijvoorbeeld dekking bieden voor brand, diefstal, waterschade en natuurrampen, of een combinatie hiervan. Het is belangrijk om de voorwaarden van een inboedelverzekering goed te lezen voordat deze wordt afgesloten, zodat duidelijk is wat wel en niet gedekt is.

De inboedelverzekering zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van uw huishouden. De inboedelverzekering is onderdeel van Randstad Financieel Adviesgroep. Onze medewerkers hebben uitgebreide ervaring in het verzekeren van uw huishouden. Heeft u vragen of kunnen we u helpen met de beste inboedelverzekering dan kunt u ons elke dag bellen tot 17:00 0f u stuurt ons een mailtje. Ook op zaterdag zijn we telefonisch bereikbaar (op zaterdag tot 16:00). We helpen u snel met de voordeligste inboedelverzekering.