Soepel overstappen verzekeringen

Raakt u het overzicht kwijt over welke verzekeringen er allemaal lopen en wat hiervan de kosten zijn? Uw Vaste Lasten Goed Geregeld zoekt naar een verzekering die bij u past, ongeacht het soort verzekering waar u naar opzoek bent. Vaak komt voor dat u uit een beperkte selectie van aanbieders kunt kiezen en hierdoor niet kan profiteren van de meest passende verzekeraar. Om het overzicht van de verschillende verzekeraars waarbij u bent aangesloten terug te krijgen, werkt Goed Geregeld als tussenpersoon met de verzekeraars en brengt Goed Geregeld de verzekeringen terug op één overzichtelijke plek.

Bel direct uw adviseur welke leverancier en het soort contract het beste bij uw levensstijl en gezinssituatie past.

De beste keuze

Het vinden van de beste en voordeligste verzekeringen draagt bij aan het verlagen van uw verzekeringskosten. Hiervoor is het belangrijk voor u om de verzekeraars te vergelijken op basis van de hiervoor relevante criteria. Uw Vaste Lasten Goed Geregeld heeft u hierbij geholpen door op basis van de criteria de beste keuze te selecteren. Deze beste keuze is op basis van uw persoonlijke situatie, contractsduur, tarieven en voordeel geselecteerd. Wanneer het moment nadert dat uw verzekeringscontract afloopt, contacteren wij u om samen te kijken naar betere en voordeligere alternatieven.

Wilt u weten wat u op uw vaste lasten kunt besparen?

Soepel overstappen

De kans kan aanwezig zijn dat u dient te overstappen van verzekeraar om te kunnen profiteren van de voordeligste verzekering die past bij uw wensen. Verzekeraars hechten veel waarde aan klantbinding en dit zorgt ervoor dat u niet eenvoudig kunt overstappen. Wilt u soepel kunnen overstappen van verzekeraar, maar houdt het werk dat dit met zich meebrengt u tegen? Wij helpen u graag met het zoeken naar flexibele alternatieven. Dit werkt risicomijdend en voorkomt het gevaar dat u zonder of met een te prijzige verzekering komt te zitten.