Uw vaste lasten goed geregeld Almere

Wilt u volledig ontzorgd worden in uw vaste lasten, vraag hierbij vrijblijvend een afspraak.

Uw Vaste Lasten Goed Geregeld is dé specialist op het gebied van inzicht geven in uw vaste lasten, onderhandelen van de juiste prijs, uitvoeren van overstapservice en volledig ontzorgen voor het regelen van alle zaken.
 • Bij ons ben je géén nummer

 • Wij kennen onze klanten écht

 • Laagdrempelig

 • Echt meedenken

 • Beste voorwaarden, scherpste premie

Volledig ontzorgd in uw vaste lasten.

Bel ons op telefoonnummer 085 – 488 53 44 of vraag hieronder een offerte aan wij nemen snel contact met u op:

Uw partner in ontzorgen en goed geregeld hebben van uw vaste lasten in Nederland

Hoe staat het met uw vaste lasten bij u thuis? Zijn alle benodigde verzekeringen, energie of abonnementen op orde en wordt er regelmatig gekeken of deze nog up to date zijn en niet te duur, zoals uw energierekening? Het is voor consumenten steeds lastiger om goed inzicht te hebben en/of zij het juiste hebben, maar ook hier niet te veel voor betalen. Wij zijn Uw Vaste Lasten Goed Geregeld: je weet dus zeker dat uw vaste lasten 100% op orde zijn en volgens de Nederlandse wetgeving goed wordt bijgehouden.

We houden ons bezig met onder andere het, controleren, bijhouden en onderhandelen over de juiste prijs:

 • Verzekeringen;

 • Energiecontracten;

 • Mobiel;

 • Tv en internet

Dé specialist in uw vaste lasten.

Hoe staat het met uw vaste lasten bij u thuis? Zijn alle benodigde verzekeringen, energie of abonnementen op orde en wordt er regelmatig gekeken of deze nog up to date zijn en niet te duur, zoals uw energierekenin

Uw Vaste Lasten Goed Geregeld is dé specialist op het gebied van inzicht geven in uw vaste lasten, onderhandelen van de juiste prijs, uitvoeren van overstapservice en volledig ontzorgen voor het regelen van alle zaken. Geen lange wachtrijen of onpersoonlijke contacten. Bij een eerste vrijblijvend gesprek controleren we alle verzekeringen en/of abonnementen. Daarnaast zorgen wij voor opzeggingen of alle overstap. Betrouwbaarheid, snelheid en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in Nederland die het voor u goed geregeld heeft van jullie vaste lasten? Neem contact met ons op!

Uw vaste lasten altijd goed op orde

Wilt u er zeker van zijn dat uw vaste lasten altijd in goed op orde zijn? Met een serviceabonnement komen we periodiek bij u langs en zorgen we ervoor dat uw verzekeringen, contracten en andere abonnementen in orde zijn. Zo bent u altijd op de hoogte en betaald u nooit teveel.

Verzekeringen, contracten of abonnementen: over welke diensten beschikt uw vaste lasten?

Er zijn allerlei soorten verzekeringen en abonnementen zoals tv en internet. De meest voorkomende zijn inboedelverzekering, autoverzekering of tv abonnementen. De verzekeringen zijn onder te verdelen inboedelverzekering, woonhuisverzekering, begrafenis verzekering, aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstand ect.

Wij adviseren u graag bij het type verzekering dat bij welk huishouden dat het beste past en met de juiste prijs. Onze specialisten helpen u bij het kiezen van de juiste verzekeraar. Dit geldt uiteraard ook voor alle andere diensten die u nu al afneemt.

Adviseurs die weten waar ze het over hebben

Wanneer blijkt dat uw contracten toe zijn aan vernieuwing of aan de jaarlijkse verlenging toe zijn, dan wilt u natuurlijk graag dat dit zo snel mogelijk en goed uitgevoerd wordt. Vanuit onze centraal gelegen vestigingen zijn onze adviseurs altijd dichtbij. Na het gesprek, ontvangt u altijd netjes een rapport met de gemaakte afspraken. We leveren niet alleen onze eigen diensten: onze adviseurs doen ook andere voorstellen van alle partijen in Nederland!

Wilt u weten wat u op uw vaste lasten kunt besparen?

Ontdek de voordelen van service aan diensten bij Uw Vaste Lasten Goed Geregeld:

 • Binnen 24 uur plannen wij een afspraak in en komen we graag bij u langs;

 • Adviseur dichtbij u in de buurt;

 • Service aan alle vasten lasten;

 • Rapport en inzicht;

 • Kwaliteit, volledig ontzorgt en makkelijk bereikbaar.