Wie zijn wij?

Wij zagen veel uitdagingen om ons heen, waar mensen moeite hebben om inzicht te krijgen in hun huidige vaste lasten. Vaak zien wij dat men kiest voor het gemak om te blijven bij hun aanbieder, om maar die “rompslomp” uit de weg te gaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lange wachttijden bij grote maatschappijen te vermijden. Een andere manier is bijvoorbeeld dat zij te veel betalen om bepaalde werkzaamheden in en rondom het huis uit te laten voeren, simpelweg omdat zij niet de offertes vergelijken.

Uw vaste lasten Goed Geregeld is een klantgerichte organisatie gespecialiseerd in het ontzorgen, adviseren en besparen, op vaste lasten.

Wij zagen met name bij onze eigen familie en vriendenkring, dat zij moeite hebben bij hun mobiele abonnementen, energiecontracten en verzekeringen. Dit zorgt er ook voor dat zij geen zin hebben om een dienst of verzekering te wijzigen. Vaak hebben zij geen inzicht (meer) hoeveel zij konden besparen. Verder hebben zij vaak wat meer moeite om aansluiting te vinden in de snelle wereld waarin wij leven.

We zijn begonnen in de avond uurtjes, na werk tijd, op de zolderkamer om dit probleem voor ze op te lossen. Nu zijn wij gegroeid tot een volwaardig bedrijf en hebben wij veel meer van onze klanten mogen helpen. Het is slechts een kleine greep uit de kansen die wij voor ogen hebben en zien we nog meer mogelijkheden om meer mensen te helpen en ontzorgen.

Uw vaste lasten Goed Geregeld is een klantgerichte organisatie gespecialiseerd in het ontzorgen, adviseren en besparen, op vaste lasten. Hierdoor creëren en behouden wij graag onze zeer tevreden klanten. Onze oplossingsgerichte aanpak bestaat uit de optimale inzet van mensen, kennis en proactieve dienstverlening. Dit realiseren wij door zichtbaar klantgericht te werken en het leveren van diensten die per situatie aansluiten.

Wilt u weten wat u op uw vaste lasten kunt besparen?

Onze belofte ‘Always by your side.’ maken we waar door altijd snel het juiste advies te geven. Onze mensen zijn integer, deskundig en hebben inlevingsvermogen, dit laat zich weerspiegelen in de kwaliteit van onze diensten. Hierdoor kunnen wij ons makkelijk verbinden met onze klanten.

De huidige economische situatie is niet optimaal, Uw Vaste Lasten Goed Geregeld beseft dat u als klant veel doet om te voorkomen of te beperken op de kosten. Door ons vertrouwen, deskundigheid en persoonlijke benadering willen wij u graag helpen met het oplossen van dit probleem.