Woonhuisverzekering

Wat valt er onder woonhuisverzekering?

Een Woonhuisverzekering bestaat uit een Opstalverzekering en een Inboedelverzekering. Deze verzekeringen dekken schades die veel voorkomen aan je woning (ook wel ‘opstal’ genoemd). En de spullen die erin staan (ook wel ‘inboedel’ genoemd).

Je huis allrisk verzekeren én goed geholpen worden bij schade?

Kies dan voor onze woonhuisverzekering. Ook wel opstalverzekering genoemd. Je sluit deze verzekering eenvoudig af via Uw Vaste Lasten Goed Geregeld. En heb je schade? Dan staan we 24/7 voor je klaar.

Een woonhuisverzekering is een verzekering die de verzekerde dekt voor financiële risico’s die samenhangen met het bezit van een woning. De verzekering biedt dekking voor schade aan de woning zelf, zoals bijvoorbeeld schade door brand, waterschade of storm, of voor diefstal van spullen uit de woning.

Er zijn verschillende soorten woonhuisverzekeringen beschikbaar, afhankelijk van de dekking die de verzekering biedt. Zo kan een verzekering bijvoorbeeld dekking bieden voor zowel de opstal als de inboedel, of alleen voor de opstal. Het is belangrijk om de voorwaarden van een woonhuisverzekering goed te lezen voordat deze wordt afgesloten, zodat duidelijk is wat wel en niet gedekt is.

Als u overweegt om een Woonhuisverzekering af te sluiten, is het aan te raden om goed te kijken naar de verschillende verzekeringen die beschikbaar zijn en te vergelijken wat het beste bij uw wensen past. Neem ook altijd de tijd om de voorwaarden van de verzekering goed door te lezen, zodat u weet wat wel en niet is meeverzekerd.

Laat één van onze adviseurs u adviseren in het kiezen van de juiste verzekering.